Artikel-ID : S700026758 / Senast ändrat : 12/07/2018

Så här ställer du in ett WWAN med Windows 7-nätverksanslutningar

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

svårighetsgrad Svårighetsgrad:
Medel
tid som behövs Tid som behövs:
10–15 minuters aktivitet

Obs!  I den här artikeln finns specifika instruktioner för hur du ställer in ett WWAN med Windows 7-nätverksanslutningar.
En allmän översikt över WWAN-konfigurationen  finns här.

Så här ställer du in en WWAN-anslutning första gången

1. Öppna Connect to a Network (Anslut till ett nätverk) genom att högerklicka på nätverksikonen (  eller  ) i meddelandeområdet.
  2. Välj ditt mobila bredbandsnätverk och klicka sedan på Connect (Anslut). (Ditt mobila bredband kan visas som ett nätverk utan namn första gången.)

3. Ange SIM-kortets PIN-kod om du uppmanas att göra det och klicka sedan på Continue (Fortsätt).

4. Ändra eventuella Autoconnect settings (inställningar för automatisk anslutning) som du vill ändra och klicka sedan på Continue (Fortsätt).

5. Du kan få ett felmeddelande om felaktigt APN

6. Klicka på Close (Stäng).
  7. Öppna Connect to a Network (Anslut till ett nätverk) genom att högerklicka på nätverksikonen (  eller  ) i meddelandeområdet.
  8. Högerklicka på ditt mobila bredbandsnätverk och klicka på Properties (Egenskaper).

9. Klicka på fliken Profile (Profil) och ange korrekt APN-inställning för ditt mobila bredbandsnätverk. Om du har några frågor om det här kan du kontakta din mobiloperatör.

Ansluta till WWAN

1. Öppna Connect to a Network (Anslut till ett nätverk) genom att högerklicka på nätverksikonen (  eller  ) i meddelandeområdet.
  2. Klicka på namnet för ditt mobila bredbandsnätverk och klicka sedan på Connect (Anslut).
  3. Ange din PIN-kod, vid behov, och tryck sedan på Retur.

Koppla från en WWAN-anslutning

1. Öppna Connect to a Network (Anslut till ett nätverk) genom att högerklicka på nätverksikonen (  eller  ) i meddelandeområdet.
  2. Klicka på namnet för ditt mobila bredbandsnätverk och klicka sedan på Disconnect (Koppla från).