Artikel-ID : S700025028 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Vad är Snabb start och hur ställer jag in det

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Vad är Snabb start och hur ställer jag in det

Snabb start är en inställning som hjälper din dator att starta snabbare efter att du har stängt av den.  Windows gör detta genom att spara systeminformation i en fil när du stänger av datorn.  När du startar datorn igen använder Windows den systeminformationen för att väcka din dator istället för att starta om den.

1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet på skrivbordet
  2. Välj “Inställningar”
  3. Välj “Kontrollpanel”
  4. Välj “System och säkerhet”
  5. Välj “Avancerade alternativ”
  6. Select “Ändra vad strömknappar gör”
  7. Kontrollera att “Aktivera snabb snart är ikryssat (rekommenderas)
    Kryssa i detta fält om det inte är ikryssat och välj “Spara ändringar”