Artikel-ID : S700025026 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Så ställer du in flera skärmar med Windows 8

Så ställer du in flera skärmar med Windows 8

Alternativ 1
    1. Anslut den externa skärmen till datorn med en VGA- eller HDMI-kabel
      Obs:  Vissa bärbara datorer har kanske ingen HDMI-port.  Se användarhandboken
    2. Visa Charms-menyn genom att placera markören överst eller nederst i högra hörnet
    3. Välj “Enheter”
    4. Välj “Andra skärm”
    5. Välj bland följande alternativ:
    1. Endast datorskärm: Endast huvudskärmen visar innehåll
    2. Spegling: Båda skärmarna visar samma innehåll
    3. Utökad: Den andra skärmen utökar huvudskärmen
    4. Endast andra skärmen: Endast den andra skärmen visar innehåll

Alternativ 2
    1. Anslut den externa skärmen till datorn med en VGA- eller HDMI-kabel
      Obs: Vissa bärbara datorer har kanske ingen HDMI-port.  Se användarhandboken
    2. Högerklicka på skrivbordet
    3. Välj “Skärmupplösning”
    4. Klicka på den nedfällningsbara menyn i “Flera skärmar” och välj bland följande alternativ:
      1. Spegla dessa skärmar: Båda skärmarna visar samma innehåll
      2. Utöka dessa skärmar: Den andra skärmen utökar bilden från huvudskärmen
      3. Visa endast skrivbord på 1: Endast Skärm 1 visar innehåll
      4. Visa endast skrivbord på 2: Endast Skärm 2 visar innehåll
    5. Upplösning och riktning kan också anpassas
    6. Klicka på “Verkställ” och sedan på “OK”.