Artikel-ID : S700026752 / Senast ändrat : 31/01/2012

Viktig meddelande för Sony VAIO® F11 och CW2 serien

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Viktig meddelande för Sony VAIO® F11 och CW2 serien

Käre Sony VAIO-kund!

Vi hos Sony är stolta över våra produkters kvalitet.

Vi har nyligen blivit medvetna om ett potentiellt problem som berör vissa bärbara datorer inom VAIO VPCF11- och VPCCW2-serien, som är tillgängliga på den europiska marknaden sedan januari 2010.

I sällsynta fall kan datorerna  bli överhettade på grund av en felfunktion på det interna temperaturhanteringssystemet,  Detta kan leda till att tangentbordet och skärm blir deformerat  och det kan även medföra  en möjlig brännrisk för användaren.

Om du har en VAIO-dator med modellnamnet VPCF11 eller VPCCW2, rekommenderar Sony att du nedladdar och installerar en BIOS firmware-uppdatering som är speciellt utvecklad för ett förhindra den potentiella överhettningen.

Klicka här för att kontrollera om din VAIO-dator ingår i den drabbade serien.
Klicka här för att nedladda och installera BIOS firmware-uppdateringen:

Om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp med installationen av BIOS firmware-uppdateringen, var vänlig kontakta Sonys tekniska support för ytterligare hjälp.

Vi är mycket noga med kvaliteten på de produkter vi säljer och gör allt som står i vår makt för att säkerställa att de produkter vi utvecklar uppfyller dina förväntningar.

Vi ber uttryckligen om ursäkt i förväg för alla olägenheter som förorsakats.
Tack för att du använder VAIO.

Med vänlig hälsning,
Ditt VAIO Support Team