Artikel-ID : S700025011 / Senast ändrat : 26/10/2012

Aktivera Vaio Update/Care

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Aktivera Vaio Update/Care

Om du håller kontakten med SONY får du ut mesta möjliga av din VAIO-produkt. Sony har utvecklat och installerat VAIO Update så att du kan använda din VAIO-dator på bästa sätt.

Genom VAIO Update får du uppdateringar av förinstallerade drivrutiner, hjälpprogram och annan Sony-programvara. VAIO Update håller din VAIO uppdaterad och tillhandahåller eller installerar automatiskt de senaste korrigeringarna så att du inte behöver tänka på det själv.

VAIO Update är förinstallerat på VAIO-produkter sålda fram till 2005.
På senare VAIO-datorer är den här funktionen integrerad i VAIO Care. Du kan starta VAIO Care genom att trycka på den särskilda Assist-knappen på din VAIO.

Klicka här för att upptäcka vad VAIO Care kan erbjuda dig.

För senare modeller eller VAIO-produkter som inte längre har VAIO Update installerat finns även updateringarna på våra supportsidor. Vi rekommenderar att du tittar efter uppdateringar regelbundet så att du är säker på att datorn är uppdaterad.