Artikel-ID : S700025031 / Senast ändrat : 29/10/2012

Aktivera Vaio Update

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Aktivera Vaio Update

Bästa SONY-kund!

Om du håller kontakten med SONY får du ut mesta möjliga av din VAIO-produkt. Sony har utvecklat och installerat VAIO Update så att du kan använda din VAIO-dator på bästa sätt.

Genom VAIO Update får du uppdateringar av förinstallerade drivrutiner, hjälpprogram och annan Sony-programvara. VAIO Update håller din VAIO uppdaterad och tillhandahåller eller installerar automatiskt de senaste korrigeringarna så att du inte behöver tänka på det själv.

Vi förväntar oss fler regelbundna uppdateringar med förbättrade applikationer och drivrutiner under hela den spännande lanseringsperioden för Windows 8. Därför rekommenderar vi att du startar VAIO Update och följer instruktionerna på skärmen för att aktivera den här funktionen.

Klicka här för mer information om VAIO Update.

Tack för att du väljer Sony.