Artikel-ID : S700025022 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Så skapar du ett Microsoft-konto för att kunna köpa program

Så skapar du ett Microsoft-konto för att kunna köpa program

1. Välj “Store” i det moderna gränssnittet
    2. Öppna Charms genom att placera markören överst eller nederst i högra hörnet
    3. Välj “Inställningar”
    4. Välj “Ditt konto”
    5. Välj “Logga in”
    6. Välj “Registrera dig för ett Microsoft-konto”
    7. Ange den information som krävs för att skapa kontot
    8. Välj “Acceptera”
    9. Gå till inkorgen för din e-post för att verifiera kontot
    10. Gå tillbaka till Metro / det moderna gränssnittet genom att trycka på Windows-tangenten
    11. Välj Store
    12. Välj “Logga in”
    13. Ange din e-postadress och lösenord
      Du är nu inloggad med ditt nya Microsoft-konto
    14. Välj “Lägg till betalningsmetod”
    15. Ange den betalningsinformation som krävs och välj sedan “Skicka”
    16. Betalnings- och faktureringsinformationen är nu slutförd.  Användaren kan nu köpa program på Windows Store.