Artikel-ID : S700025022 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Så skapar du ett Microsoft-konto för att kunna köpa program

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Så skapar du ett Microsoft-konto för att kunna köpa program

1. Välj “Store” i det moderna gränssnittet
  2. Öppna Charms genom att placera markören överst eller nederst i högra hörnet
  3. Välj “Inställningar”
  4. Välj “Ditt konto”
  5. Välj “Logga in”
  6. Välj “Registrera dig för ett Microsoft-konto”
  7. Ange den information som krävs för att skapa kontot
  8. Välj “Acceptera”
  9. Gå till inkorgen för din e-post för att verifiera kontot
  10. Gå tillbaka till Metro / det moderna gränssnittet genom att trycka på Windows-tangenten
  11. Välj Store
  12. Välj “Logga in”
  13. Ange din e-postadress och lösenord
    Du är nu inloggad med ditt nya Microsoft-konto
  14. Välj “Lägg till betalningsmetod”
  15. Ange den betalningsinformation som krävs och välj sedan “Skicka”
  16. Betalnings- och faktureringsinformationen är nu slutförd.  Användaren kan nu köpa program på Windows Store.