Artikel-ID : S700025015 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Så här lägger du till ett Microsoft-konto

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Så här lägger du till ett Microsoft-konto

Ett Microsoft-konto är ett konto online som användaren kan använda för att ladda ned appar från Windows Store och automatiska synkronisera inställningar mellan olika datorer för att få samma utseende och känsla inklusive inställningar som favoriter och historik i webbläsaren.

1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet
    Obs: Tangentbordskommandot för Charms är “Windows-tangenten och C”
  2. Välj “Inställningar”
  3. Välj “Datorinställningar”
  4. Välj “Användare”
  5. Välj “Lägg till en användare”
  6. Ange din e-postadress från Microsoft
    Välj “Registrera dig för en ny e-postadress” om du inte har ett e-postkonto från Microsoft
  7. Välj “Nästa”
  8. Välj “Slutför”
  9. Microsoft-kontot är nu inställt.  Starta om datorn  för att logga in