Artikel-ID : S700025014 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Så öppnar du Kontrollpanelen

Så öppnar du Kontrollpanelen

Den nya Kontrollpanelen kallas numera “Datorinställningar” och där kan användaren anpassa inställningarna i Windows 8.
    1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet
    2. Välj “Inställningar”
    3. Välj “Datorinställningar”
    4. Användaren får se följande kategorier:
      1. Gör personligt
      2. Användare
      3. Notiser
      4. Sök
      5. Dela
      6. Allmänt
      7. Integritet
      8. Enheter
      9. Åtkomst
      10. Synkronisera dina inställningar
      11. HomeGroup
      12. Windows Update

Den klassiska Kontrollpanelen finns fortfarande kvar och kan öppnas genom att följa stegen nedan:
    1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet
    2. Välj “Sök”
    3. Skriv “Kontrollpanel”
    4. Välj “Kontrollpanel”
    5. Den klassiska Kontrollpanelen öppnas nu i skrivbordsläget
    Eller
    1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet på skrivbordet
    2. Välj “Inställningar”
    3. Välj “Kontrollpanel”