Artikel-ID : S700025014 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Så öppnar du Kontrollpanelen

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Så öppnar du Kontrollpanelen

Den nya Kontrollpanelen kallas numera “Datorinställningar” och där kan användaren anpassa inställningarna i Windows 8.
  1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet
  2. Välj “Inställningar”
  3. Välj “Datorinställningar”
  4. Användaren får se följande kategorier:
    1. Gör personligt
    2. Användare
    3. Notiser
    4. Sök
    5. Dela
    6. Allmänt
    7. Integritet
    8. Enheter
    9. Åtkomst
    10. Synkronisera dina inställningar
    11. HomeGroup
    12. Windows Update

Den klassiska Kontrollpanelen finns fortfarande kvar och kan öppnas genom att följa stegen nedan:
  1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet
  2. Välj “Sök”
  3. Skriv “Kontrollpanel”
  4. Välj “Kontrollpanel”
  5. Den klassiska Kontrollpanelen öppnas nu i skrivbordsläget
Eller
  1. Öppna Charms genom att placera markören överst i högra hörnet eller nederst i vänstra hörnet på skrivbordet
  2. Välj “Inställningar”
  3. Välj “Kontrollpanel”