Artikel-ID : S700025020 / Senast ändrat : 30/10/2012

Windows 8 - Så konfigurerar du startprogrammen med Aktivitetshanteraren

Så konfigurerar du startprogrammen med Aktivitetshanteraren

Så öppnar du Aktivitetshanteraren

1. Visa Charms-menyn genom att placera markören överst eller nederst i högra hörnet
    2. Välj “Sök”
    3. Scrolla till höger och välj “Aktivitetshanteraren”
    4. Välj Mer information
    5. Detaljerad information om systemet visas nu för användaren

Förbättra startprestandan med Aktivitetshanteraren

1. Välj fliken “Start”
    2. Högerklicka på ett program och välj “Inaktivera” för att inaktivera ett specifikt program så att det inte öppnas när datorn startas
    3. Välj “Aktivera” för att aktivera ett program så att det öppnas när datorn startas
      Varning! Var försiktig när du inaktiverar program.  Vissa program kan vara viktiga vid uppstart.  Användaren kan aktivera program om de är inaktiverade