albert dros virvlande hav och is på island

Skapa en värld fylld av känslor

För nästa generation

På Sony drivs vi av vår grundvärdering att beröra människor och bygga en bättre värld. Därför är vi mycket stolta över att kunna stödja de skapare som med fotografins kraft berättar historier som hjälper människor att knyta an till naturen och skydda vår planet.

 

Hållbarhetsberättelser

Se alla hållbarhetsberättelser

 

 

sonys hållbarhetspolicy

 

 

Under ytan finns en annan värld: mitt universum, där allt är sagolikt och får dig att tappa andan” – Alexis Rosenfeld
Vi, och de flesta andra djur- och naturfotografer, försöker att få alla att känna att den här planeten verkligen är vårt hem. Om du spiller kaffe på golvet hemma i din lägenhet torkar du upp det. Om ditt hus brinner försöker du släcka elden. Den här planeten är vårt hem, och den både brinner och är tämligen smutsig.” – Fredrik Granath

 

 

road to zero logotyp
Sonys Road to Zero
Road to Zero är Sonys globala miljöplan, med syfte att uppnå noll miljöpåverkan till 2040 i våra verksamhetsaktiviteter och våra produkters hela livscykel. Road to Zero innefattar ett antal specifika mål utifrån fyra miljöaspekter och sex stadier i produkters livscykel.
sorplas-korn på en vit yta
Vi leder utvecklingen av återvunnen plast
På Sony har vi minskat vår användning av icke-förnybara resurser genom att utveckla SORPLAS™ – återvunnen plast som både är en hållbar resurs och har hög prestanda, vilket gör den perfekt för våra nya produkter.
Sonys egna blandade material
Sonys egna blandade material
Vi hjälper jorden att förbli vacker även i framtiden.

Sony Group är engagerad i en rad olika miljövårdsaktiviteter, bland annat användning av pappersbaserade produktförpackningar.
Med mina ögon
Med mina ögon
Kando – att bli känslomässigt rörd på japanska – är en grundfilosofi för Sony, och vi vill att alla ska kunna uppleva det. Ta en titt på hur den här tekniken som kombinerar Alpha- och QD Laser-teknik gör det möjligt för personer med synnedsättning att faktiskt se genom kameran.

 

 

Registrera dig för att få α Universe-nyhetsbrev

Grattis! Nu är du prenumerant på α Universe-nyhetsbrev

Ange en giltig e-postadress

Något gick tyvärr fel

Grattis! Nu är du prenumerant