Artikel-ID : S700026787 / Senast ändrat : 12/07/2018

Vilka USB-enheter kan jag använda med min läsplatta?

S Series har en micro A/B-USB-port och kan agera som USB-värd för andra enheter eller som en enhet när den ansluts till en dator. P Series har en micro B-USB-port och kan endast agera som en enhet.

Du kan behöva en adapter för att ansluta din enhet till läsplattan. De flesta USB-enheter är avsedda för att kopplas in via en USB-kontakt av typ A. Sony erbjuder en passande USB A-kontakt för micro USB A-adapter med referensen SGPUC1.

[Bild: SGPUC1 USB typ A-kontakt till micro USB typ A-kontakt]

Din S Series-läsplatta kan agera som värd för:
    Obs: det finns ingen garanti för att någon särskild enhet ska fungera med din läsplatta.
    • USB HID-enheter
      • tangentbord
      • möss
    • USB-minnen
      • digitalkameror
      • hårddiskar
      • flash-disk
      • adaptrar för flashkort
    • USB-tillbehör för Android

De följande enhetstyper kommer helt säkert inte att fungera med din läsplatta:
    skrivare, optiska enheter och 3G- eller WiMax-modem.