Dela upp låtar

Det går att dela upp en låt i två låtar.

1. Välj en kategori i [Mitt bibliotek] i sidofältet.
    2. Klicka på [] för en låt som du vill dela i innehållslistan och välj [Redigera låt] – [Dela upp…].

Skärmen [Dela upp] visas och valt spår börjar spelas.

3. Bestäm var du vill dela upp spåret genom att flytta skjutreglaget [Steg 1] och klicka på [Division poäng].

En provuppspelning upprepas från det ställe där du valde [Division poäng].
      Om du vill ändra delningspositionen klickar du på [Försök igen].

4. Finjustera delningspositionen genom att flytta skjutreglaget [Steg 2].

För att finjustera delningspositionen kan du antingen dra skjutreglaget för uppspelningspositionen åt vänster eller höger, eller klicka på [-] eller [+].

OBS!

• Den faktiska delningspositionen kan avvika något från den inställda delningspositionen.
    5. Klicka på [Dela upp].

Spåret delas.
      ”_1” läggs till i slutet av namnet på den första halvan av den uppdelade låten. ”_2” läggs till i slutet av namnet på den andra halvan av den uppdelade låten. Ändra låttiteln om det behövs.