Begränsningar för redigering av låtar

När man raderar låtar

• Om du raderar en låt som har lagts till i en spellista från biblioteket, raderas även låten från spellistan.
    • Om du klickar på [Ta även bort fil (er) på datorn] när du raderar en låt, raderas den importerade låten från ursprungsmappen på datorn. I det fallet kan inte låten användas av andra program heller, eftersom den är helt raderad från datorn. Det går att kontrollera var filen finns på egenskapsskärmen för låten.

När du delar upp låtar

• Det går bara att dela upp låtar i MP3-format.
    • Du kan inte dela upp låtar som spelas eller överförs.