Justera ljudkvaliteten genom att välja en förinställd equalizerinställning

När du spelar en låt vars ljudkvalitet du vill justera, klickar du på (Equalizer) (A) och slår på funktionen genom att ställa in omkopplaren på [].

Välj rullgardinsmenyn (B) för att se listan över förinställda equalizerinställningar. Välj sedan önskad förinställning på listan. Ljudkvaliteten för låten som spelas ändras.

För att återställa inställningen till ojusterad ljudkvalitet

Ställ in [Equalizer] på [Av].