Spela upp material med högupplösningsljud

Högupplösningsljud avser material i ett format med högre ljudkvalitet än CD-standarden. Överföra material med högupplösningsljud till biblioteket i ”Music Center for PC”. Sedan kan du lyssna på materialet med hög ljudkvalitet med hjälp av någon av följande apparater:

• En USB-DAC-kompatibel enhet
    • En apparat som är kompatibel med högupplösningsljud och som är ansluten till ett hemnätverk

Det går även att spela material med högupplösningsljud på datorn. Ljudkvaliteten kan dock variera beroende på miljön eller specifikationerna.

Tips

• Om du överför högupplösningsljud till en ljudenhet kan du njuta av innehållet med hög ljudkvalitet (gäller bara ljudenheter som är kompatibla med ljudformat med högupplösningsljud).

Spela upp material med högupplösningsljud via en USB-DAC-kompatibel enhet

Det finns två olika uppspelningsmetoder: ”ASIO” och ”WASAPI exklusiv”. Välj metod enligt din ljudmiljö. Om du väljer ”ASIO” ska du installera tillämplig Windows USB-drivrutin för den USB-DAC-kompatibla enheten. Ladda ned USB-drivrutinen för den USB-DAC-kompatibla enheten i förväg. USB-drivrutiner finns på supportsajten.

1. Anslut en USB-DAC-kompatibel enhet till datorn.
    2. Klicka på (Ljudutgång) (A). Välj den drivrutin som motsvarar den anslutna enheten.

Tips

3. Starta uppspelningen av material med högupplösningsljud.

OBS!

• Om materialet inte kan spelas upp efter det att den USB-DAC-kompatibla enheten kopplats bort från datorn kan du ställa in (Ljudutgång) på [DirectSound].

Spela över ett hemnätverk

Läs sidan som följer om du vill spela upp låtar på en nätverkskompatibel ljudenhet via ett hemnätverk.