Ställa in utdataformatet för ASIO/WASAPI exklusiv.

Du kan ställa in utdataformatet för ASIO/WASAPI exklusiv.

1. Klicka på (meny) överst till vänster på skärmen och välj sedan [Inställningar] från menyn [Verktyg].
    2. När fönstret [Inställningar] visas, klicka på [Ljudutgång] i den vänstra delen av fönstret [Inställningar].
      Välj Ljudutgång.
    3. Välj [Rekommenderad inställning] eller [Manuell inställning].
      • Ange [Rekommenderad inställning] som inställning för uppspelning av låtarna.
        Den optimala samplingsfrekvensen ställs in automatiskt i enlighet med ljudutgångsenheten och låten som spelas.
      • Ange [Manuell inställning] som inställning för uppspelning av låtarna.
        Du kan ställa in bitdjupet och samplingsfrekvensen efter eget önskemål.