Spela upp låtar på ett hemnätverk

Spela upp låtar genom att styra om ljudet till en nätverkskompatibel ljudapparat

1. Anslut datorn och den nätverkskompatibla apparaten till samma hemnätverk.

Se apparatens bruksanvisning för närmare information om anslutningsmetoden.

2. Klicka på (Ljudutgång) (A) och välj [Enheter på hemnätverk...] (B).
    3. Välj den enhet som ljudet ska matas ut från i listan under [Enheter på hemnätverk]. Klicka sedan på [OK] för att stänga skärmen.

Tips

• Om apparaten som du vill styra om ljudet till inte visas i listan så kontrollera att apparaten är påslagen och att nätverksinställningarna är korrekt konfigurerade.
    4. Börja spela en låt.

Spela låtar genom att öppna biblioteket i ”Music Center for PC” från en nätverkskompatibel ljudenhet (serverfunktion)

Det går att spela låtar från [Mitt bibliotek] i ”Music Center for PC” via ett nätverk genom att använda en nätverkskompatibel ljudenhet.

1. Anslut datorn och den nätverkskompatibla apparaten till samma hemnätverk.

Se apparatens bruksanvisning för närmare information om anslutningsmetoden.

2. Klicka på (meny) överst till vänster och välj [Inställningar] på menyn [Verktyg].
    3. Klicka på [Dela mitt bibliotek] (A) och markera kryssrutan för [Dela låtar som är registrerade i Mitt bibliotek med en lokal nätverksenhet] (B).
      Skriv sedan ett biblioteksnamn i textrutan för [Bibliotekets namn:] (C). Klicka på [OK] för att stänga skärmen.

Namnet som du matar in i detta steg behövs senare. Biblioteksnamnet behövs för att identifiera biblioteket i ”Music Center for PC” när en nätverkskompatibel enhet ansluter till biblioteket.

Tips

• Lägg till en kryssmarkering i [Tillåt automatiskt för en ny enhet att komma åt Mitt bibliotek]. När ny enhet ansluts till nätverket får den automatiskt tillgång till [Mitt bibliotek].
      • Lägg till en kryssmarkering i [Lägre ljudkvalitet för högupplöst ljudkälla till cd-ekvivalent]. Det kan hjälpa mot ljudavbrott och andra problem under uppspelning av material med högupplösningsljud.
    4. Öppna [Mitt bibliotek] i ”Music Center for PC” genom att använda den nätverkskompatibla ljudenheten och börja spela en låt.

Håll ”Music Center for PC” öppet under tiden. Om du stänger av datorn eller stänger ”Music Center for PC” kan ljudenheten inte att få tillgång till [Mitt bibliotek].
      Mer information om hur du använder ljudenheten finns i ljudenhetens bruksanvisning.