Importera låtar från en ljud-CD

Du kan importera låtar från en ljud-CD till ”Music Center for PC”. De importerade låtarna lagras i internminnet (hårddisken/SSD-minnet).

I Music Center for PC ver. 2.3.0 och senare visas skärmen [Importera från CD] automatiskt när du lägger i en musik-CD.

1. Klicka på [CD] (A) under [Importera] i sidofältet.
    2. Sätt i en ljud-CD i datorns skivenhet.

Musikinformation hämtas automatiskt om datorn är ansluten till internet.
      Om det finns en tillgänglig omslagsbild, registreras den automatiskt.

Tips

• Mer information om vilka filformat som går att importera från CD-skivor finns i ”Huvudsakliga funktioner/specifikationer”.
      • Om du vill ändra formatinställningen för att importera låtar kan du klicka på [] (B) och sedan på [CD-importinställningar].
    3. Bocka för (C) låtar som du vill importera.
    4. Klicka på [Importera] (D).

Tips

För att avbryta importen

• Klicka på [Avsluta] (A).

Om vissa låtar redan importerats innan du avbröt importen lagras låtarna i ”Music Center for PC”.

Ange filformat när du importerar låtar från CD-skivor

1. Klicka på (meny) överst till vänster och välj [Inställningar] på menyn [Verktyg].
    2. Klicka på [Importera/Spela från CD] (A) och välj [Formatera] och [Bithastighet] under [CD-importinställningar] (B).
    3. Klicka på [OK].