Lista över genvägstangenter (Music Center for PC Ver.1.0)

Genvägstangenter
    Kommando
    F2
    Används för att mata in namn för material som är valt i en lista.
    F5
    Används för att uppdatera det som visas på skärmen.
    • När innehållet i podcaster visas, så uppdatera först displayen. Uppdatera sedan de registrerade podcasterna.
    F6 eller Ctrl + P
    Används för att spela upp eller pausa material.
    F7 eller Ctrl + S
    Används för att stoppa uppspelningen av material.
    F8 eller Ctrl + U
    Används för att slå på och stänga av ljudet.
    F9 eller Ctrl + nedåtpil
    Används för att sänka volymen.
    F10 eller Ctrl + uppåtpil
    Används för att höja volymen.
    F12
    Används för att växla mellan mini-läget och i fullt format.
    Alt
    Används för att visa [Fil]-menyn.
    Alt + F4
    Används för att stänga skärmen som visas för tillfället eller avsluta programmet.
    Radera
    Används för att radera valt objekt.
    Ctrl + A
    Används för att välja allt material i en lista.
    Ctrl + Shift + A
    Används för att välja bort allt.
    Ctrl + C
    Används för att kopiera markerad text på redigeringsskärmen.
    Ctrl + E
    Används för att mata ut skivan från CD-enheten.
    • Det kan hända att det inte går att mata ut skivan beroende på CD-enheten.
    Ctrl + F
    Används för att flytta markören till inmatningsrutan för nyckelordssökning.
    Ctrl + I
    Används för att hämta information för CD-skivor eller musik.
    • För att hämta musikinformation krävs Internet-anslutning.
    Ctrl + N
    Används för att skapa en ny spellista.
    Ctrl + Alt + N
    Används för att skapa en ny dynamisk spellista. Det går att ställa in villkoren för låtarna som ska visas på den dynamiska spellistan.
    Ctrl + O
    Används för att visa skärmen [Importera filer]. Du kan välja och importera material från en dator till ”Music Center for PC”.
    Ctrl + V
    Används för att klistra in texten som du har kopierat eller klippt ut till redigeringsskärmen.
    Ctrl + X
    Används för att klippa ut markerad text på redigeringsskärmen.
    Ctrl + höger pil
    Används för att spela nästa material.
    Ctrl + vänster pil
    Används för att hoppa tillbaka till början av materialet som spelas upp.
    Ctrl + Shift + höger pil
    Används för att expandera objekt som innehåller material i innehållslistan för att se hela innehållet.
    Ctrl + Shift + vänster pil
    Används för att stänga expanderade objekt i innehållslistan för att dölja innehållet i respektive punkt.
    Esc
    Används för att byta från innehållslistan för ett album till indexskärmen för omslagsbilder medan [Albumets omslagsbild] visas.
    Backsteg
    Används för att byta från innehållslistan för ett album till indexskärmen för omslagsbilder medan [Albumets omslagsbild] visas.