Söka efter material (Music Center for PC Ver.1.0)

Du kan söka efter material på två olika sätt: antingen med indexsökningsfunktionen eller med nyckelordssökningsfunktionen.

Indexsökningsfunktionen

Med indexsökningsfunktionen går det att snabbt söka efter stora mängder material.
    (Om equalizern visas i upptäckszonen så klicka på (A) [Equalizer] igen. Det som visas ändras.)

Skärmbild som visar proceduren för indexsökningsfunktionen. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.
    1. Klicka på [Musikbibliotek] eller [Podcaster] (B).
    2. Välj sökknappen (C).
      • (Sökning efter artist):

Sök efter låtar av vald artist.

• (Discovery Train):

Omslagsbilder eller miniatyrbilder för låtar visas i ett slumpmässigt flöde.

• (Sökning efter genre):

Sök efter låtar i vald genre.

• (Sökning efter podcast):

Sök efter podcaster med hjälp av namnet på en podcast.

Tips

• Objekten med den största mängden material registrerat i ”Music Center for PC” visas med störst bokstäver i listan.

Nyckelordssökningsfunktionen

När man matar in ett nyckelord i sökrutan (A)visas material som innehåller det nyckelordet i listan.

Skärmbild som visar proceduren för nyckelordssökningsfunktionen. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.

Klicka på (B) [Växlar sökmål.] för att ändra sökvillkor för listan. Det går att begränsa sökresultaten.

Klicka på [Rensa.] (C) för att ta bort det inmatade nyckelordet. Skärmen återgår till innehållslistan.