• Music Center for PC (Ver.1.0)
    Music Center for PC

Music Center for PC Ver.1.0

Det finns en funktion för att överföra material som högupplösningsljud till din WALKMAN® och spela upp det.

Ett program för att organisera och överföra musik på ljudapparater som är tillverkade av Sony

”Music Center for PC Ver.2.0” har släppts. Installera den senaste versionen av programmet.

Funktionen för överföring till Sony WALKMAN®

Du kan överföra musikmaterial som hanteras på en dator till din Sony Walkman.

Mer information

Kompatibel med uppspelning av material med högupplösningsljud

Du kan förena hanteringen av musikmaterial på en dator som har importerats från CD-skivor eller köpts via Internet.
    Du kan även spela upp material med högupplösningsljud.

Mer information