Skapa en spellista (Music Center for PC Ver.1.0)

En spellista är en lista över en samling låtar som ska spelas upp.
    Genom att skapa en spellista kan du spela bara dina favoritlåtar. Du kan även spela upp låtar i den ordning du själv vill.
    Du kan överföra spellistor till din WALKMAN®.

1. Klicka på [Skapa och redigera] (A) bredvid [Spellista].
      Skärmbild när [Skapa och redigera] är valt. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.

Spellistredigeringsskärmen visas.

2. Klicka på [Ny] (B).
      Skärmbild när [Ny] är valt. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.

En ny spellista läggs till på listan över spellistor.

3. Mata in önskat namn på spellistan.
    4. Lägg till låtar på den nyskapade spellistan.