Lägga till låtar på en spellista eller ta bort låtar från en spellista (Music Center for PC Ver.1.0)

Du kan lägga till låtar på en skapad spellista eller ta bort låtar från spellistan.
    Även om du tar bort låtar från en spellista blir själva låtarna kvar i biblioteket. Du kan lägga till låtarna på spellistan igen.

Lägga till låtar på en spellista

1. Klicka på [Skapa och redigera] (A) bredvid [Spellista].
      Skärmbild när [Skapa och redigera] är valt. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.

Spellistredigeringsskärmen visas.

2. Välj den spellista (B) som du vill lägga till låtar på.
      Skärmbild när en spellista är vald. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.
    3. Klicka på [Musik] (C).
    4. Välj de låtar som du vill lägga till på spellistan.
    5. Klicka på (D) [Lägger till låt(ar) till spellistan.].
    6. När du är klar med att lägga till låtar så klicka på [Redigera och Stäng] (E) bredvid [Spellista].

Radera låtar från en spellista

1. Klicka på [Skapa och redigera] (A) bredvid [Spellista].
      Skärmbild när [Skapa och redigera] är valt. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.

Spellistredigeringsskärmen visas.

2. Dubbelklicka på spellistan (B) som innehåller de låtar som du vill radera. Välj sedan låtarna som ska tas bort.
      Skärmbild när en spellista är vald. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.
    3. Klicka på [Radera valda objekt] (C).
    4. När låtraderingen är klar så klicka på [Redigera och Stäng] (D) bredvid [Spellista].