Spela upp låtar på ett hemnätverk (Music Center for PC Ver.1.0)

Spela upp låtar genom att styra om ljudet till en nätverkskompatibel ljudapparat

1. Anslut datorn och den nätverkskompatibla apparaten till samma hemnätverk.

Se apparatens bruksanvisning för närmare information om anslutningsmetoden.

2. Välj [Inställningar] på [Verktyg]-menyn.
    3. Klicka på [Inställningar för ljudutgång] (A) och bocka för kryssrutan för [Nätverksenhet] (B). Klicka på [Inställningar...] (C).
      Skärmbild av [Inställningar för ljudutgång]. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.
    4. Välj den apparat som ljudet ska matas ut ifrån i listan under [Välj nätverksenhet] (D). Klicka sedan på [OK] för att släcka skärmen.
      Skärmbild av [Välj nätverksenhet]. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.

Tips

• Om apparaten som du vill styra om ljudet till inte visas i listan så kontrollera att apparaten är påslagen och att nätverksinställningarna är korrekt konfigurerade.
    5. Börja spela en låt.

Spela låtar biblioteket i ”Music Center for PC” från en nätverkskompatibel ljudapparat (serverfunktionen)

Det går att spela upp låtar i biblioteket i ”Music Center for PC” över ett nätverk genom att använda en nätverkskompatibel ljudapparat.

1. Anslut datorn och den nätverkskompatibla apparaten till samma hemnätverk.

Se apparatens bruksanvisning för närmare information om anslutningsmetoden.

2. Välj [Inställningar] på [Verktyg]-menyn.
    3. Klicka på [Dela media] (A) och bocka för kryssrutan för [Dela media med en lokal nätverksenhet] (B).
      Ange sedan ett godtyckligt biblioteksnamn i textrutan [Biblioteksnamn:] (C). Klicka på [OK] för att släcka skärmen.
      Skärmbild av [Dela media]. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.

Namnet som du matar in i detta steg behövs senare. Biblioteksnamnet behövs för att identifiera biblioteket i ”Music Center for PC” när en nätverkskompatibel apparat ansluter till biblioteket.

Tips

• Bocka för [Tillåt biblioteksåtkomst automatiskt för den nya enheten]. När ny apparat ansluts till nätverket får den automatiskt tillgång till biblioteket.
      • Bocka för [Sänk högupplöst ljud till CD-kvalitet]. Det kan hjälpa mot ljudavbrott och andra problem under uppspelning av material med högupplösningsljud.
    4. Gå till biblioteket i ”Music Center for PC” genom att använda den nätverkskompatibla apparaten och börja spela en låt.

Håll ”Music Center for PC” öppet under tiden. Om du stänger av datorn eller stänger ”Music Center for PC” kan inte ljudapparaten komma åt biblioteket längre.
      För närmare detaljer om hur man använder ljudapparaten, se bruksanvisningen till ljudapparaten.