Importera material från en dator (Music Center for PC Ver.1.0)

Det går att hantera material (som låtar och spellistor) som lagrats på en dator med hjälp av ”Music Center for PC”.

Importera låtar från en dator

1. Klicka på [Importera från datorn] till vänster.

Om du bockar för kryssrutan för [Välj en mapp] kan du ange en mapp för materialet som du vill importera.

2. Klicka på [Starta import].

OBS!

• Om du importerar en fil från en extern hårddisk eller en annan plats än internminnet (hårddisken/SSD-minnet) till ”Music Center for PC” kan det uppstå fel vid konverteringen. Kopiera i så fall först filen till internminnet (hårddisken/SSD-minnet) och importera sedan om den till ”Music Center for PC”.

Tips

• Du kan importera låtar från [Musik]-mappen på datorn till ”Music Center for PC” när du installerar ”Music Center for PC”.
    • Du kan också importera material till ”Music Center for PC” genom att dra och släppa material från Utforskaren till innehållslistan.
    • Om du klickar på [Inställningar för automatisk import] på skärmen i Steg 1, importerar ”Music Center for PC” automatiskt material från den angivna mappen när programmet startar.
      Filer som läggs till i den angivna mappen importeras automatiskt

Importera en spellista

Du kan importera en spellista (filtillägg: .m3u eller .m3u8) till ”Music Center for PC”.

1. Välj [Importera spellista...] på [Fil]-menyn.
    2. Välj spellista (filtillägg: .m3u eller .m3u8).

Välj mappen där spellistan finns. Välj därefter spellistfilen i listan.

3. Klicka på [Importera].

OBS!

• Om spellistan innehåller låtar som inte är lagrade på datorn går det inte att importera låtarna.