Ladda ned (Music Center for PC Ver.1.0)

OBS!

• Om du använder en WALKMAN® som släpptes i handeln i eller före december 2013, måste du först ändra filöverföringsläget från MTP till MSC med hjälp av ”Music Center for PC”. För närmare detaljer, se kolumnen ”Överföring av musikfiler” under ”WALKMAN®” i Apparater som stöds. Utför proceduren i ”Byta filöverföringsläge” för att ändra filöverföringsläget om det behövs.

Systemkrav

Operativsystem
    • Windows® 10 Home / Pro
    • Windows® 8.1 / Windows® 8.1 Pro
    • Windows® 7 (SP1 eller senare)
    CPU
    • Processor med minst 1,66 GHz
      Minst 2 GHz rekommenderas för uppspelning av material med högupplösningsljud
    Minne som krävs
    • Windows 10: Minst 1 GB (32-bitsversion) / Minst 2 GB (64-bitsversion)
    • Windows 8.1: Minst 1 GB (32-bitsversion) / Minst 2 GB (64-bitsversion)
    • Windows 7: Minst 1 GB (32-bitsversion) / Minst 2 GB (64-bitsversion)
    Internminne (hårddisk/SSD-minne)
    • Ledigt utrymme: Minst 400 MB
      Det nödvändiga lediga utrymmet kan variera beroende på vilken version av Windows som används eller antalet ljudfiler.
    Display
    • Upplösning: Minst 1024 × 600 bildpunkter
    • Färg: High Color (16 bitar) eller högre
    Pekskärm
    • Kompatibel med styrning via en pekskärm
    Ljudkort
    • Sound Blaster-kompatibelt
    Medieenhet
    • En enhet som är kompatibel med digital uppspelning via ett WDM-system
    USB-port
    • Sony garanterar inte att allt fungerar vid användning av ett USB-uttag via ett nav i kombination med ljudprodukter som inte är användningscertifierade.
    Internet-anslutning
    • För att använda ljud-CD-databastjänsten (Gracenote)
    Webbläsare
    • Internet Explorer 11.0 eller senare
      Aktivera JavaScript och cookies för att köpa musikmaterial via Internet.

OBS!

• Datorn bör åtminstone uppfylla ovanstående systemkrav. Sony garanterar inte att alla manövrer fungerar på alla datorer även om de uppfyller ovanstående systemkrav.
    • Logga in som administratör för att installera ”Music Center for PC”.
    • Det går inte att använda ”Music Center for PC” med ett gästkonto.
    • Om Windows Service Pack inte är garanterat att fungera i den aktuella miljön, så uppdatera Service Pack till den senaste versionen.
    • Programmet stöds inte i följande miljöer:
      • Miljöer som är uppgraderingar av det ursprungliga fabriksinstallerade operativsystemet
      • Hembyggda datorer eller operativsystem
      • Butiksmärkesdatorer
    • Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme på hårddisken/i SSD-minnet, så ta bort eller flytta onödiga filer. Därigenom kan det lediga utrymmet öka.
    • Det kan krävas avgifter för att ladda ner applikationen (t.ex. telebolagets dataöverföringskostnader). Dessa avgifter beror på din internetanslutningsmetod, ditt kontrakt med din Internetleverantör, osv.
    • Sony bär under inga omständigheter något som helst ansvar för direkta eller indirekta förluster som uppstår på grund av användning av detta program.
    • Det medföljande programmet är upphovsrättsskyddat. Du får inte kopiera eller distribuera programmet, eller använda det för några andra ändamål än de som definieras av Sony.
    • Det kan hända att programmet inte fungerar ordentligt i följande fall:
      • När två eller flera USB-enheter är anslutna till datorn.
      • När en enhet är ansluten via ett USB-nav, en USB-förlängningskabeln eller ett USB-uttag i tangentbordet.