Artikel-ID : 00192286 / Senast ändrat : 28/08/2019

Hur du avgör skillnaden mellan en Android- och icke-Android-tv

Våra Bravia-tv-modeller kan delas in i två olika kategorier, Android-tv-apparater och icke-Android-tv-apparater. För att se vilken kategori din tv tillhör kan du gå till tv:ns startmeny och jämföra den med bilderna som visas nedan.

Startskärmar på Android-tv-apparater

Tryck på knappen HOME (start) på fjärrkontrollen för att öppna startskärmsmenyn.

Övre hylla Apphylla

Startskärmen (Android 8.0 Oreo)

Startskärm för icke-Android-tv-apparater

Tryck på knappen HOME (start) på fjärrkontrollen för att öppna startskärmsmenyn.

Startskärmsmeny (A)Startskärmsmeny (B)

Obs! Startskärmarna för icke-Android-tv-apparater kan variera beroende på tillgängliga modeller och appar.