MDR-Z1R

Överlägset ljud, kvalitet som känns

Luta dig tillbaka, slappna av och upplev nästa nivå av utmärkt ljud. Hörlurarna kombinerar banbrytande teknik med det bästa hantverket för en oslagbar lyssnarupplevelse.

Signature Series

One Signature Sound

Förbättra upplevelsen med högupplöst ljud från något du lyssnar på till något du känner.

Varenda ton, varenda nyans.

Få rent ljud med HD-elementet på 70 mm

Det nyutvecklade membranet med magnesium-dome och LCP möjliggör uppspelning upp till 120 kHz i High Resolution Audio. Resultatet är oöverträffat rent ljud och precision.

Rent ljud, inget extra brus

Filtrerar bort det onödiga med resonansfritt hölje

Ett speciellt akustikfilter kontrollerar luftresistensen och eliminerar eventuell efterklang som produceras av elementets rörelser, så att du inte hör något annat än rena och skarpa frekvenser. 

Ljudprecision, designmästerverk
Höjer ribban för ljudstandarder

Hörlurarna MDR-Z1R har utformats för att ge ett bredare frekvensomfång och återge mycket låga och höga frekvenser på upp till 120 kHz. Det bredare dynamiska omfånget återger vartenda litet ljud på ett fylligt sätt. Resultatet blir en uppslukande, fängslande lyssnarupplevelse.

Mer om MDR-Z1R

Läs mer om tekniken och inspirationen bakom våra främsta högtalare, MDR-Z1R. 

Skaffa hela paketet

Få ut mesta möjliga av dina MDR-Z1R-hörlurar med de medföljande tillbehören

hårt fodral
Hårt fodral

Hörlurarna och de medföljande kablarna levereras i ett snyggt fodral med separata fack och lyxigt satinfoder. 

balanserad
Balanserad anslutningskabel med diametern 4,4 mm

Den nyutvecklade balanserade anslutningskabeln med en diameter på 4,4 mm separerar vänster och höger signaler och minimerar signalöverföringsförluster och resulterande ljudförsämringar. Resultatet är jämnare höga frekvenser och fantastisk ljudkvalitet.

OFC
Silverklädd syrefri koppar

I MDR-Z1R används silverklädda kablar i syrefri koppar som har utformats för att minimera resistans och överföringsförluster. Det ger minskad ljudförsämring, finare detaljer och jämnare diskant. 

Tillverkad av experter i Japan 

Produkter från Sony som tillverkats i Japan innebär absolut kvalitet och prestanda, och hörlurarna MDR-Z1R är inget undantag. De har tillverkats omsorgsfullt med bara de bästa komponenterna och tillverkningsteknikerna vilket ger utomordentlig ljudkvalitet.

Mer om Signature Series

Nöj dig inte med något annat än uppslukande perfektion med hela utbudet av Signature Series-produkter. De har utformats för oslagbar ljudkvalitet och överträffar vanligt ljud eftersom de förbättrar varenda ton.

Certifierade hörlurar för en personlig upplevelse

Med 360 Reality Audio-certifierade hörlurar och Sony | Headphones Connect-appen kan du optimera upplevelsen genom att analysera formen på dina öron och få den ultimata omslutande musikupplevelsen.

Artist_connection
Provlyssna på musik på demospelaren genom att hämta appen Artist Connection

Specifikationer och funktioner

Upplev kompromisslös ljudkvalitet och förstklassigt hantverk med de främsta Signature Series-hörlurarna från Sony.
  • High-Resolution Audio

  • Följsam magnesium-dome med LCP-membran för skärpa

  • Resonansfritt hölje

  • Silverklädda kablar i syrefri koppar

  • Ergonomiska öronkuddar i fårskinn

Element
70 mm, dome-typ (CCAW-talspole)
Frekvensåtergivning
4–120 000 Hz
Sladdlängd
Hörlurskabel (ca 3 m, silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt), hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m, silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)

Vad innehåller förpackningen

Universaladapter (guldpläterad), Hörlurskabel (ca 3,0 m, silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt), Hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m, silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt), Hårt fodral

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger