Signature Series

Unna dig fantastiskt ljud

Resultatet av ett helt livs jakt på utmärkt ljud är att Signature Series-produkterna överträffar begränsningarna för högupplöst ljud, vilket ger en lyssnarupplevelse utan motstycke.

Signature Series

One Signature Sound

Förbättra upplevelsen med högupplöst ljud från något du lyssnar på till något du känner.

Förbättra varje ton med One Signature Sound

Det började med en musikrevolution som startades 1979 av vår legendariska Walkman®. Den fängslade miljontals människor över hela världen och möjliggjorde vårt sätt att lyssna på musik via hörlurar när och var som helst. Signature Series tar nu revolutionen till helt nya nivåer av ljudkvalitet – ljudet vi förut bara hörde kan vi nu känna. De här produkterna utgör kulmen av vår erfarenhet och styrka, de kombinerar analog och digital teknik och tar musikupplevelsen till nya höjder. Allt från den majestätiska akustiken hos en symfoniorkester till livekänslan från en konsert, in i varje känsloladdad och energifylld detalj, återges precis som artisten avsåg.

Våra tekniker älskar ljud lika mycket som artisterna och upphovsmännen, och de har tagit fram en oslagbar ljudupplevelse via hörlurar i en förstklassig serie med fyra kvalitetsprodukter. Med sitt stora engagemang förmedlar de all den kärlek och energi som finns i originalmusiken. 

Finjusterat och optimerat med precision av ledande ljudtekniker

I jakten på perfektion har våra tekniker outtröttligt arbetat mot att kunna återge rent ljud. Varje subtil förändring i ljudet fångas och återges troget, från början av ett storslaget framförande och omgivande resonans till det flyktiga ljudet som går mot tystnad i slutet av ett framträdande. Resultatet är ljud bortom allt du tidigare har hört eller känt, något som gör att du nästan kan känna värmen i framträdandet. Resultatet är otroligt trogen ljudåtergivning som är klar och uttrycksfull, till och med i mikroljudens subtila nyanser och i större och mer dynamiska arrangemang. Från våra musikkännare till musikälskaren i dig – en förhöjd musikupplevelse som du aldrig tidigare känt.

Banbrytande ljudinnovation

Sony har en oöverträffad historia av utmärkt ljud, från vår banbrytande, legendariska Walkman® 1979 till bemästrandet av High-Resolution Audio som ny standard för ljudkvalitet 2013. Signature Series är den senaste innovationen som banar ny väg för avancerat ljud.

Revolutionerande privat uppspelning

En historia full av hörlursinnovation

Våra tekniker har hela tiden utvecklat vårt berömda hörlurssortiment med innovativ designteknik och ljudkvalitet med hög precision, vilket har gett riktigt autentiska lyssnarupplevelser.

Media Object

Visa hörlurarnas historia

Tar musiken ännu närmare

Historien om hörlurar med öronsnäckor

Sony skapade världens första hörlurar med öronsnäckor – MDR-E252. Sedan dess har Sony försökt tänka ut hur de kan erbjuda en fullkomlig lyssnarupplevelse för de som lyssnar på musik när de är på väg någonstans.

Media Object

Visa öronsnäckornas historia

Maximering av ljudkvalitet

En bakgrund inom digitalt ljud och förstärkning

Att driva ljudanläggningar utan distorsion är en exakt konst som vi har förfinat under ett halvt sekel. Ingenjörskonst, förstklassiga komponenter och avancerad akustik fungerar tillsammans för att förbättra ljudkvaliteten.

Media Object

Visa historien bakom digitalt ljud/förstärkare

En legendar blir till

Walkman®-historia

Walkman® omdefinierade musiklyssning för en hel generation. Plötsligt blev stereomusiken bärbar och gick att lyssna på när och var som helst. Vi har fortsatt att förbättra den här legendaren sedan dess.

Media Object

Visa Walkman®-historia

Omsorgsfullt tillverkade, vackert komponerade
Omsorgsfullt utformad

Endast de mest avancerade tillverkningsprocesserna och produktlösningarna användes vid skapandet av Signature Series, från materialen till lödningen och de strukturella tillverkningsmetoderna. På så sätt garanterades de högsta standarderna för kvalitet och utmärkt ljud.