Z1R, PREMIUMHÖRLURAR

Fullständiga specifikationer och funktioner

MDR-Z1R

Rek. Ca-pris

21 000,00 kr

(VAT)

Storlek och vikt

Vikt
Ca 385 g utan kabel

Allmänna funktioner

Element
70 mm, dome-typ (CCAW-talspole)
Dynamisk typ
Stängt, dynamiskt (tättslutande runt örat)
Magnet
Neodymium
Impedans (Ohm)
64 Ω vid 1 kHz
Frekvensåtergivning
4–120 000 Hz
Känslighet (dB/mW)
100 dB/mW
Volymreglage
Inte tillämpligt
Sladdtyp
Löstagbar Y-typ
Sladdlängd
Hörlurskabel (ca 3 m, silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt), hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m, silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)
Kontakt
Hörlurskabel (guldpläterad stereominikontakt), hörlurskabel för balanserad anslutning (L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)
Användningstid
Inte tillämpligt
Laddningstid
Inte tillämpligt
Sätt att bära
Tättslutande runt örat

Vad innehåller förpackningen

  • Universaladapter (guldpläterad)
  • Hörlurskabel (ca 3,0 m, silverklädda OFC-trådar, guldpläterad stereominikontakt)
  • Hörlurskabel för balanserad anslutning (ca 1,2 m, silverklädda OFC-trådar, L-formad och guldpläterad balanserad standardkontakt)
  • Hårt fodral
Placeholder

Funktioner

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Varenda ton, varenda nyans.

Det nyutvecklade membranet med magnesium-dome och LCP möjliggör uppspelning upp till 120 kHz i High Resolution Audio. Resultatet är oöverträffat rent ljud och precision.

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Rent ljud, inget extra brus

Filtrerar bort det onödiga med resonansfritt hölje. Ett speciellt akustikfilter kontrollerar luftresistensen och eliminerar eventuell efterklang som produceras av elementets rörelser, så att du inte hör något annat än rena och skarpa frekvenser. 

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Ergonomiska öronkuddar i fårskinn 

De ergonomiskt tillverkade hörlurarna är utformade för att omsluta dig i skönt ljud, förhindra att musiken läcker ut och ge kraftfulla basgångar. Öronkuddarna i äkta fårskinn är lyxigt mjuka för öronen. 

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Omslutande modell

Den omslutande designen är skräddarsydd för att sitta tätt på öronen, hålla musiken inne och störningar ute. Ljud reflekteras tillbaka till öronen, så du kan höra även de mest subtila ljud.

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Huvudband i titan och läder 

Flexibel och lätt men tålig för en naturligare passform med öronbygel. Betatitan har hög elasticitet som återgår till originalformen även när det böjs. Äkta läder som är stabilt och bekvämt.

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Bekväma att bära länge

Huvudbandet i titanlegering är både flexibelt och lätt, så att du kan använda det hela dagen. Du känner knappt att du har dem på dig.

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Aluminiumtäckt LCP-membran med magnesium-dome för större precision

Dome-membranet i magnesium sprider vibrationer som genereras från talspolen till dome-delen, vilket ger ljudåtergivning med superhögt frekvensomfång. Kombinationen av flera material med hög intern förlust gör att de olika ljuden inte färgar av sig på varandra, så att ljudet blir klart.

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Hårt fodral

Hörlurarna och de medföljande kablarna levereras i ett snyggt fodral med separata fack och lyxigt satinfoder. 

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Balanserad anslutningskabel med diametern 4,4 mm

Den nyutvecklade balanserade anslutningskabeln med en diameter på 4,4 mm separerar vänster och höger signaler och minimerar signalöverföringsförluster och resulterande ljudförsämringar. Resultatet är jämnare höga frekvenser och fantastisk ljudkvalitet.

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Silverklädd syrefri koppar

I MDR-Z1R används silverklädda kablar i syrefri koppar som har utformats för att minimera resistans och överföringsförluster. Det ger minskad ljudförsämring, finare detaljer och jämnare diskant. 

Bild på Z1R, premiumhörlurar

Tillverkad av experter i Japan

Produkter från Sony som tillverkats i Japan innebär absolut kvalitet och prestanda, och hörlurarna MDR-Z1R är inget undantag. De har tillverkats omsorgsfullt med bara de bästa komponenterna och tillverkningsteknikerna vilket ger utomordentlig ljudkvalitet.

Bild på Z1R, premiumhörlurar

TA-ZH1ES-kompatibel för oslagbart ljud

Låt dina hörlurar och din musik komma till sin rätt med den stationära Signature Series-förstärkaren TA-ZH1ES. Den digitala förstärkaren är den första i världen som har innovativ analog feedforward för ett renare, mer följsamt ljud. Den har funktioner för ljudformaten PCM 32-bitars/384 kHz och DSD 11,2 MHz plus balanserade och obalanserade anslutningar.