NW-WM1Z

Fokus på detaljerna

Upplev en symfoni av detaljer med vår Signature Series-Walkman®. Den kombinerar sofistikerad ljudteknik med snygga, högkvalitativa material och klassledande användning.  

256 GB

NW-WM1Z

Rek. Ca-pris

31 000,00 kr

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Förbättra upplevelsen med högupplöst ljud från något du lyssnar på till något du känner.

Rent ljud, förstklassiga delar

Upptäck snygg funktionalitet i syrefri koppar.

NW-WM1Z är helt innesluten av ett förstklassigt hölje i syrefri koppar. Koppar används ofta vid tillverkning av instrument och ger spelaren ett unikt naturligt och akustiskt ljud. Dess ledningsförmåga och råstyrka ger Walkman® oöverträffad ljudprestanda.

4 kablar
Avancerad kabeldesign

En avancerad flätteknik används och de fyra flätade kablarna är utformade med KIMBER KABLE® och handgjorda för att smidigt kunna hantera hög effekt och ge oslagbart ljudresultat.

FT-skydd
Strömlinjeformad kraft

Nyutvecklade FT CAP (högpolymer kondensator) reglerar effektflödet och optimerar det för omedelbar, förbättrad ljudkvalitet.  

Fine Sound Register
Tillförlitlig krets

Det ytmonterade Fine Sound Register säkerställer jämn, effektiv effektfördelning till kretsens komponenter för en jämn ljudkvalitet.

Mer om NW-WM1Z

Läs mer om tekniken och inspirationen bakom vårt flaggskepp Walkman®. 

High-Resolution Audio
Ljud i sitt rätta element

Varje ton låter precis som artisten tänkte sig med High-Resolution Audio

Få subtila nyanser i studiokvalitet hos ljud med bättre än cd-kvalitet med High-Resolution Audio. Passion för musiken märks i varje komponent från signal till högtalare, så det känns som om artisten uppträder precis framför ögonen på dig. High-Resolution Audio-filer har vanligtvis en hög samplingsfrekvens på 96 kHz eller 192 kHz vid 24 bitar.

En revolution för autentisk ljudkvalitet

Med stor erfarenhet av teknik för digitala förstärkare har våra ingenjörer utvecklat NW-WM1Z med detaljrik akustik och naturliga ljudkvaliteter. Det har lett till en unik och mycket angenäm lyssnarupplevelse.

S-Master HX
Trogen ljudåtergivning

Den nya digitala förstärkaren S-Master™ HX har utvecklats fristående för Walkman® och för att vara kompatibel med formaten inbyggd DSD, balanserad och hög uteffekt. Den minskar distorsion och brus i en rad olika frekvenser, vilket ger fylligt och rikt ljud. 

DSD-format
Förlora ingenting vid överföringen

NW-WM1Z stöder inbyggda DSD-ljudfiler (Direct Stream Digital), som hämtas från källan tidigt i produktionsprocessen. Det innebär att de behåller alla autentiska detaljer i originalinspelningen.

4,4-anslutning
Den nya kraftfulla standarden

Walkman® har en balanserad enkel kontakt som utformats för den nya balanserade anslutningskabeln på 4,4 mm i diameter. Den separerar vänster och höger ljudsignaler och minimerar signalöverföringsförluster och resulterande ljudförsämringar. 

Bevarar känslan

Fånga varje ton och nyans med DSEE HX

Få konsertkänsla hemma och upplev musiken som artisten tänkte sig, med kvalitet som är nära High-Resolution Audio. I vår uppskalningsteknik DSEE HX används en algoritm som analyserar musiken och ersätter förlorad information, så att kvaliteten nästan blir högupplöst. Välj bland fyra extra lägen utöver standardläget och få ut mesta möjliga av musiken.

DC-faslinjärisering
DC-faslinjärisering

Ren ljudöverföring

Vår DC-faslinjärisering återger effektivt en rad karakteristiska ljud. Den använder digital signalbehandling för att matcha fasegenskaperna för olika typer av analoga förstärkare för att ge ett renare, mer analoglikt ljud. Välj mellan sex inställningar för fasegenskaper.

Designad för livet

Det är en baggis att hantera NW-WM1Z Walkman® tack vare dess intuitiva användning och realtidsoptimerade funktioner. 

Batteri
Upp till 30 timmars uppspelning

Spela musik så länge du vill med upp till 30 timmars oavbruten High-Resolution Audio-uppspelning (FLAC 96 kHz/24 bitar) och 33 timmars mp3 (128 kbit/s).

Minne
Få 256 GB inbyggt minne

NW-WM1Z har 256 GB inbyggt filminne så att musiken aldrig tar slut.

Följsam pekskärm
Följsam pekskärm

Den följsamma pekskärmen på 10,2 cm (4 tum) och det klassiska gränssnittet har skräddarsytts för att uppfylla behoven hos de mest passionerade ljudälskarna.

Intuitiv sidoknapp
Intuitiv sidoknapp

Med en enkel, intuitiv, sidoknapp kan du smidigt kontrollera musiken.

Minne som kan utökas
Minne som kan utökas

Få aldrig slut på utrymme i musikbiblioteket och lagra filer med högsta kvalitet med Micro SD-platsen.

LDAC
Upptäck bättre Bluetooth® med LDAC

LDAC är en ny slags ljudteknik från Sony som gör att du kan njuta av trådlöst ljud med hög kvalitet via Bluetooth®. Med tre gånger så mycket överförda data ger LDAC dig en förbättrad, trådlös lyssnarupplevelse för all din musik.

Mer om Signature Series

Nöj dig inte med något annat än uppslukande perfektion med hela utbudet av Signature Series-produkter. De har utformats för oslagbar ljudkvalitet och överträffar vanligt ljud eftersom de förbättrar varenda ton.

Specifikationer och funktioner

Förstklassig Walkman® med kvalitetsmaterial och toppmodern teknik för oöverträffad ljudkvalitet.
  • High-Resolution Audio

  • Inbyggt DSD-filstöd (Direct Stream Digital)

  • DSEE HX skalar upp musik till högupplöst kvalitet

  • Den digitala förstärkaren S-Master HX för ren ljudkvalitet

  • 256 GB kapacitet (upp till 1 600 spår med High-Resolution Audio)

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger