Artikel-ID : S700026784 / Senast ändrat : 12/07/2018

Where can I find the serial number of my tablet?

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Var hittar jag Sony Tablets serienummer?

Serienumret finns under underdelsskyddet. Tryck på knapparna som visas med pilar på bilden nedan för att låsa upp underdelsskyddet.

Platsen visas på bilden nedan och där finns både serienummer och IMEI-etiketter.

Serienumret börjar med S/N och består av 15 siffror uppdelade i grupper på åtta och sju siffror i varje grupp.

Du kan också hämta serienumret från läsplattans inställningar:
  1. Peka på Apps [Appar] överst i högra hörnet på startskärmen.
  2. Peka på Settings [Inställningar].
  3. Peka på About tablet [Om läsplattan].
  4. Peka på Status.
    Ett popup-fönster med serienumret samt batteriinformation och anslutningsinformation visas.