Artikel-ID : S700026781 / Senast ändrat : 03/09/2012

Wi-Fi-kommunikationen fungerar dåligt. Överföringshastigheten är långsam och/eller så avbryts anslutningen.

Wi-Fi-kommunikationen fungerar dåligt. Överföringshastigheten är långsam och/eller så avbryts anslutningen.

Wi-Fi-enheter använder 2,4 GHz-bandet, som används av många olika enheter. Wi-Fi-enheter har tekniker för att minska radiostörningar från andra enheter som använder samma band. Trots detta kan radiostörningar leda till lägre dataöverföringshastigheter, minskad kommunikationsräckvidd eller misslyckad kommunikation.

Om både Bluetooth-funktionen och 2,4 GHz Wi-Fi-funktionen är aktiverade på din tabletenhet kan störningar förekomma och orsaka lägre dataöverföringshastigheter eller andra problem.

Dataöverföringshastigheten och kommunikationsräckvidden kan påverkas av följande omständigheter:

• Avståndet mellan enheterna;
    • Förekomsten av hinder mellan enheterna;
    • Enheternas konfiguration;
    • Signalförhållanden;
    • Omgivningen (väggmaterial osv.);
    • Program som används;
    • Kommunikationen kan avbrytas på grund av signalförhållandena.

Dataöverföringshastigheten som anges i specifikationerna är en teoretisk maxhastighet och kanske inte återspeglar den faktiska dataöverföringshastigheten.

Det är inte säkert att den faktiska dataöverföringshastigheten överensstämmer med hastigheten som visas på tabletenheten.