Artikel-ID : S700026761 / Senast ändrat : 12/07/2018

Var hittar jag Sony Tablets serienummer?

Serienumret finns längst ned på läsplattan, precis under nätadapterkontakten.

Serienumret börjar med S/N och består av 15 siffror uppdelade i grupper på åtta och sju siffror i varje grupp.

Du kan också hämta serienumret från läsplattans inställningar:
    1. Peka på Apps [Appar] överst i högra hörnet på startskärmen.
    2. Peka på Settings [Inställningar].
    3. Peka på About tablet [Om läsplattan].
    4. Peka på Status.
      Ett popup-fönster med serienumret samt batteriinformation och anslutningsinformation visas.