Artikel-ID : S700025009 / Senast ändrat : 12/07/2018

Var hittar jag serienumret för min Xperia-surfplatta?

Tillämpliga produkter och kategorier för denna artikel

Var hittar jag serienumret för min Xperia-surfplatta?

Serienumret finns bredvid minneskortplatsen. Du kommer åt det genom att öppna luckan intill hörlursingången.

Serienumret börjar med SN och består av 15 siffror uppdelade i grupper om åtta och sju siffror, t.ex. SN 27123456-1234567.

Du kan också hämta serienumret från surfplattans inställningar:
  1. Tryck på Apps [Appar] i det övre högra hörnet på startskärmen.
  2. Tryck på Settings [Inställningar].
  3. Tryck på About tablet [Om surfplattan].
  4. Tryck på Status.
    Ett popup-fönster med serienumret samt batteriinformation och anslutningsinformation visas.