Artikel-ID : S700026743 / Senast ändrat : 20/05/2010

Ändra inställningarna för bakbelyst tangentbord

svårighetsgrad Svårighetsgrad:
Lätt
tid som behövs Tid som behövs:
5 minuters aktivitet

Om din dator är utrustad med ett bakbelyst tangentbord kan du göra inställningar så att tangentbordsbelysningen automatiskt sätts på och stängs av beroende på hur starkt ljuset är i omgivningen.

Du kan dessutom ange hur lång tid det ska dröja innan tangentbordets bakbelysning stängs av när tangentbordet inte används.

Så här ändrar du inställningarna för bakbelyst tangentbord
  1. Klicka på Start, Alla program och VAIO Control Center.
  2. Klicka på Keyboard and Mouse (Tangentbord och mus) och på Backlit KB (Bakbelyst TB).

OBS! Den omgivande ljusstyrkan mäts av ljussensorn. Tangentbordets bakbelysning kan sättas på om du blockerar ljussensorn.
OBS! Blanksteg är den enda tangenten som inte är bakbelyst.