Uppbackning av data för ”Music Center for PC”

OBS!

• Avsluta alla program utom verktyget för säkerhetskopiering i ”Music Center for PC”.
    • Ställ inte datorn i inaktivt läge, till exempel viloläge, medan säkerhetskopian håller på att lagras.
      Då kan data gå förlorade eller säkerhetskopieringen misslyckas.
    • Ju större materialet är, desto längre tid tar säkerhetskopieringen.
    1. Välj (Meny) längst upp till vänster på skärmen, och välj sedan [Säkerhetskopiering av data] på [Verktyg]-menyn.
    2. Läs noggrant igenom informationen som visas och välj sedan [Nästa].
    3. Välj [Bläddra...] och ange lagringsdestinationen för backupdata på skärmen som visas.

Ange lagringsdestinationen och välj [Välj mapp].

4. Kontrollera att vald lagringsdestination visas för ”Säkerhetskopieringsdatans destinationsmapp:”.
    5. Mata in ett namn för dina backupdata.

En mapp skapas med backuppdatanamnet på angiven lagringsdestination.

Tips

• Anteckna lagringdestinationen för dina backupdata. Det är praktiskt om du behöver återställa dem senare.
    6. Välj [Nästa].
    7. Bekräfta informationen som visas och välj [Starta].
    8. När backupen är klar, välj [OK].

OBS!

Om du använder ”Music Center for PC Ver. 2.1.0” så kontrollera följande metod.