Lista över genvägstangenter

Genvägstangenter
    Kommando
    F1
    Visar hjälpinformation.
    F5
    Används för att uppdatera det som visas på skärmen.
    F6 eller Ctrl + P
    Spelar upp eller pausar en låt.
    F7
    Används för att stoppa låten.
    F8
    Används för att slå på och stänga av ljudet.
    F9 eller Ctrl + nedåtpil
    Används för att sänka volymen.
    F10 eller Ctrl + uppåtpil
    Används för att höja volymen.
    Alt
    Visar menyn [Fil].
    Alt + F4
    Stänger skärmen som visas eller avslutar programmet.
    Radera
    Används för att radera valt objekt.
    Ctrl + A
    Används för att välja alla låtar i innehållslistan.
    Ctrl + Shift + A
    Avbryter alla valda låtar.
    Ctrl + C
    Används för att kopiera markerad text på redigeringsskärmen.
    Ctrl + E
    Används för att mata ut skivan från CD-enheten.
    • Det kan hända att det inte går att mata ut skivan beroende på CD-enheten.
    Ctrl + F
    Används för att flytta markören till inmatningsrutan för nyckelordssökning.
    Ctrl + N
    Används för att skapa en ny spellista.
    Ctrl + Shift + N
    Används för att skapa en ny spellista med de valda låtarna.
    Ctrl + O
    Visar skärmen [Importera fil]. Du kan välja och importera låtar från en dator till ”Music Center for PC”.
    Ctrl + V
    Används för att klistra in texten som du har kopierat eller klippt ut till redigeringsskärmen.
    Ctrl + X
    Används för att klippa ut markerad text på redigeringsskärmen.
    Ctrl + höger pil
    Används för att spela nästa låt.
    Ctrl + vänster pil
    Används för att hoppa tillbaka till början av låten som spelas upp.
    Esc eller backsteg
    Flyttar upp en nivå.

Observera

• I vissa fall kan snabbkommandon utföra en annan funktion än den som ställts in i "Music Center for PC" på grund av att de funktioner som datortillverkaren har tilldelat funktionsknapparna har högre prioritet.