För att spara låtar i WAV- eller FLAC-format

1. Välj en kategori i [Mitt bibliotek] i sidofältet.
    2. Välj [] för en låt som du vill du vill lagra i WAV- eller FLAC-format i innehållslistan. Välj därefter [Redigera låt], och välj antingen [Spara i WAV-format ...] eller [Spara i FLAC-format...].
    3. Ange lagringsdestinationen för den konverterade filen på skärmen som visas, och välj [OK].

OBS!

Om du anger någon annan lagringsdestination än Biblioteket för filen som ska konverteras kommer låten inte att visas bland innehållet i biblioteket. I så fall behöver du importera låten efter att den har konverterats.