Skapa en spellista

En spellista är en lista över låtar som ska spelas upp.
    Du kan till exempel skapa en spellista som bara innehåller dina favoritlåtar. Du kan även spela upp låtar i den ordning du själv vill.
    Du kan överföra spellistor till en ljudenhet, t.ex. en WALKMAN®.

1. Klicka på [meny] (B) för en låt som du vill lägga till i en spellista i innehållslistan (A).

Tips

• För att välja flera låtar, välj de olika låtarna medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja alla låtar, tryck på tangenten [A] medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja en följd av låtar, välj låtar medan du håller ned [Shift]-tangenten.
    2. Klicka på [Lägg till i spellista] och välj [Skapa ny…].

Skärmen [Skapa ny spellista] visas.

3. Skriv ett namn på spellistan och klicka på [Skapa].
    4. Lägg till låtar på den nyskapade spellistan.

När du lägger till en låt på en spellista visas en varning om samma låt redan finns med på spellistan, så att du kan välja om du vill registrera samma låt en gång till.