Lägga till låtar till en spellista, ändra låtordningen i en spellista och radera låtar från en spellista

Du kan lägga till låtar i en spellista eller ta bort låtar från en spellista.
    Spåren finns kvar i biblioteket även om du tar bort låtarna från en spellista. Du kan lägga till låtarna på spellistan igen.

Lägga till låtar på en spellista

1. Klicka på [meny] (B) för en låt som du vill lägga till i en spellista i innehållslistan (A).

Tips

• För att välja flera låtar, välj de olika låtarna medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja alla låtar, tryck på tangenten [A] medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja en följd av låtar, välj låtar medan du håller ned [Shift]-tangenten.
    2. Klicka på [Lägg till i spellista] och välj sedan namnet på spellistan som du vill lägga till spåret i.

När du lägger till en låt på en spellista visas en varning om samma låt redan finns med på spellistan, så att du kan välja om du vill registrera samma låt en gång till.

Ändra ordning på låtarna i en spellista

1. Klicka på [Spellistor] i [Mitt bibliotek] i sidofältet.
    2. Dubbelklicka på en spellista där du vill ändra ordning på spåren i listan över spellistor.
    3. Dra och släpp låtarna i innehållslistan för att ändra ordningen.

Radera låtar från en spellista

1. Klicka på [Spellistor] i [Mitt bibliotek] i sidofältet.
    2. Dubbelklicka på en spellista som innehåller låtar som du vill ta bort i listan över spellistor.
    3. Klicka på [meny] för en låt som du vill ta bort i innehållslistan. Välj sedan [Ta bort från spellista].

Tips

• För att välja flera låtar, välj de olika låtarna medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja alla låtar, tryck på tangenten [A] medan du håller ned [Ctrl]-tangenten.
      • För att välja en följd av låtar, välj låtar medan du håller ned [Shift]-tangenten.
    4. Klicka på [Ja].