Omvandla bithastigheten när spår överförs till WALKMAN® (Music Center for PC Ver.1.0)

Du kan ange önskad bithastighet genom att välja [Specifierad överföring: Konvertera alltid till AAC-format och överför.] på [Inställningar]-menyn.

Denna inställning omvandlar spår som finns lagrade på datorn till AAC-format när du överför dem vilket gör det möjligt att överföra flera spår till Walkman.

1. Starta "Music Center for PC" och välj [Inställningar] på [Verktyg]-menyn.
      Klicka på [Inställningar].
    2. Klicka på [Överför till enhet] till vänster i fönstret [Inställningar].
      Klicka på [Överför till enhet].
    3. Välj [Specifierad överföring: Konvertera alltid till AAC-format och överför.] under [Överföringsläge] och klicka sedan på rullgardinsikonen för att välja önskad bithastighet från rullgardinsmenyn [Bithastighet under inkodning:].
      Välj [Bithastighet under inkodning:].
    4. Klicka på [OK] för att stänga fönstret.
    Proceduren är nu slutförd. Kontrollera att spår överförts till Walkman med inställningarna som du har angivit.