Återställa backup-data (Music Center for PC Ver.1.0)

OBS!

• Ställ inte datorn i inaktivt läge, till exempel viloläge, medan data håller på att återställas.
      Då kan data gå förlorade eller återställningen misslyckas.
    • Om du återställer uppdelade backup-data på en annan dator, så kopiera först alla backup-data till en ny mapp.
    1. Välj [Säkerhetskopieringsdata för Music Center for PC] på [Verktyg]-menyn.
    2. Klicka på [Återställ säkerhetskopierade Music Center-data till den här datorn], och klicka sedan på [Nästa >].

[Gränser och saker att notera] visas.

3. Läs noggrant igenom [Gränser och saker att notera], och klicka sedan på [Nästa >].
    4. Välj de data som du vill återställa.

Klicka på [Bläddra...] för att visa valskärmen. Välj de backup-data som du vill återställa, och klicka sedan på [OK].

Tips

• Om du återställer uppdelade backup-data på en annan dator, så välj den mapp som du gjorde klart i förväg. Alla backup-data måste vara i den mappen.
    5. Kontrollera informationen för backup-data, och klicka sedan på [Nästa >].
    6. Ange återställningsdestination.
    7. Klicka på [Nästa >].

När dialogrutan för bekräftelse visas, så kontrollera meddelandet och klicka på [Ja].

8. Kontrollera meddelandet, och klicka sedan på [Starta].
    9. När återställningen är klar, så klicka på [Avsluta].