Begränsningar för redigering av material (Music Center for PC Ver.1.0)

När man raderar låtar

• Om man raderar en låt som har lagts till på en spellista eller dynamisk spellista från biblioteket, raderas även låten från spellistan respektive den dynamiska spellistan.
    • Om man klickar på [Radera från biblioteket och radera från datorn.] när man raderar en låt, raderas den importerade låten från ursprungsmappen på datorn. I det fallet kan inte låten användas av andra program heller, eftersom den är helt raderad från datorn. Det går att kontrollera var filen finns på egenskapsskärmen för låten.

När man slår samman eller delar upp låtar

• Det går att slå samman eller dela låtar i MP3-format. Det går även att slå samman eller dela låtar som uppfyller båda följande villkor:
      • Låtar som är kompatibla med OpenMG
      • Låtar i ATRAC-format eller PCM-format
      Öppna egenskapsfönstret för låten för att bekräfta ovanstående villkor. Om ”OpenMG Audio (ATRAC3)”, ”OpenMG Audio (ATRAC3plus)” eller ”OpenMG Audio (PCM)” visas, går det att slå samman eller dela upp låtarna.
    • Du kan inte slå samman eller dela upp låtar som håller på att spelas eller överföras.