Ändra information om material/spellistor (Music Center for PC Ver.1.0)

Det går att ändra informationen för material (t.ex låtnamn, artistnamn eller genre).

1. Klicka på [Musik] eller [Spellista] till vänster.
    2. Välj det material som du vill ändra i innehållslistan.
    3. Klicka på [Redigera] eller högerklicka på materialet och välj [Egenskaper].
    4. Ändra inställningspunkterna.
    5. Klicka på [OK].

OBS!

• Det går inte att ändra information (t.ex låttitlar) för material som håller på att överföras för tillfället.

Tips

• När informationen för en låt ändras, klassificeras låten om efter artist eller album.