Skapa en dynamisk spellista (Music Center for PC Ver.1.0)

En dynamisk spellista är en spellista som samlar ihop låtar som matchar inställda villkor som genre, artist eller registreringsdatum för låtarna.
    Om låtarna i biblioteket ändras, ändras även den dynamisk spellistan på motsvarande sätt.

I ”Music Center for PC” finns det redan fyra sorters dynamiska spellistor förinstallerade. I det här avsnittet beskrivs hur man skapar en ny dynamisk spellista.

1. Klicka på [Dynamisk spellista] (A). Klicka på [Skapa] (B) bredvid [Dynamisk spellista].
      Skärmbild när man skapar en [Dynamisk spellista]. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.
    2. Ange villkor.

På skärmen [Skapa dynamisk spellista] anger du namnet på den dynamiska spellistan, villkor, det maximala antalet låtar på spellistan, samt låtordningen.

3. Klicka på [OK].

För att redigera en dynamisk spellista

Skärmbild när man redigerar en [Dynamisk spellista]. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.
    1. Klicka på [Dynamisk spellista] (A).

En lista över dynamiska spellistor visas.

2. Välj den dynamiska spellista som du vill redigera och klicka på [Redigera] (B).

OBS!

• Det går inte att radera de förinstallerade spellistorna. Det går inte att redigera andra villkor än antalet låtar för de förinstallerade spellistorna.