Radera material på din WALKMAN® (Music Center for PC Ver.1.0)

Du kan radera material på din Walkman med hjälp av ”Music Center for PC”.
    Följ anvisningarna nedan för att ta bort onödigt material och öka det lediga utrymmet på din Walkman.

Skärmbild som visar proceduren för att radera material på en Walkman. Se brödtexten för närmare detaljer om hur man gör.
    1. Anslut din Walkman till datorn.
    2. Klicka på [Överför till enhet] (A).

Överföringsskärmen visas.

3. Välj den Walkman (B) som du vill ta bort material från.
    4. Välj typ eller visningssätt för materialet (C).

Välj typ eller visningssätt för materialet som du vill ta bort så att materialet visas i listan på höger sida på skärmen.
      Om [Innehållstyp] inte visas, så gå vidare till nästa steg.

5. Välj det material som du vill ta bort (D).
    6. Klicka på [Radera valda objekt] (E).

En skärm för bekräftelse visas.

7. Klicka på [Ja].