Hur man använder överföringsskärmen (Music Center for PC Ver.1.0)

I det här avsnittet beskrivs överföringsskärmen.

Anslut din WALKMAN® till datorn och klicka på [Överför till enhet] (A) i vänster fält. Överföringsskärmen visas.

Skärmbild av överföringsskärmen. Se brödtexten för närmare detaljer om de olika delarna.
    • (B) [Importera till bibliotek.]

Du kan importera låtar från din Walkman till biblioteket i ”Music Center for PC”.

• (C) [Överför till enhet/media.]

Du kan överföra material från ”Music Center for PC” till din Walkman.

• (D) Valmeny för anslutna apparater

Du kan välja en ansluten apparat som du vill ange som destination.

• (E) [Stäng den här listan.]
    • (F) Innehållslista (Walkman)

Här visas material som sparats på din Walkman.
      Du kan också välja eller ta bort material med hjälp av följande knappar.

• [Välj alla]:
        Du kan välja allt material som visas i listan på en gång.
      • [Radera valda objekt]:
        Du kan ta bort material som visas i listan.
    • (G) Kapacitetsfält

Här visas det lediga utrymmet i din Walkman.

• (H) [Överföringsinställningar]

Används för att öppna skärmen [Walkman överföringsinställningar].
      Du kan konfigurera inställningarna för överföring av låtar, osv.

• (I) [Avbryt]

Du kan avbryta överföringen.

• (J) Statusfält

Här går det att kan kontrollera antalet poster, filstorleken och överföringstillståndet för materialet som visas på vänster sida på skärmen.