Artikel-ID : 00203765 / Senast ändrat : 27/06/2019

Vilka typer av USB-hårddiskar är kompatibla med min tv (förutom Android TV)?

USB-hårddiskar som kan användas

VIKTIGT! Den här artikeln gäller endast för specifika produkter. Läs vilka produkter som är tillämpliga i den här artikeln.

USB-hårddiskar som kan användas med BRAVIA-tv-apparater måste uppfylla följande villkor. Sony garanterar dock inte att de kommer att fungera. Använd dem på egen risk.

• Filsystem som kan användas och maximala diskstorlekar
      Filsystem innan du ansluterSupportHögsta hårddiskstorlek
      FAT16Kan inte användas
      FAT32 *Kan användas2 TB
      eXFATKan användas16 TB
      NTFSKan användas16 TB
      *Maximal storlek per fil i en USB-hårddisk är begränsad till 4 GB.

• RPM: Inga villkor

• Läs-/skrivhastighet: Inga villkor

• Maximal uteffekt för USB-porten på tv:n: 500 mA
      Använd en extern USB-hårddisk som kräver högst 500 mA. Om USB-hårddisken kräver högre effekt kanske inte tv:n kan leverera den ström som behövs för att använda hårddisken.

Obs! För att kunna spela in på en extern USB-hårddisk ska den vara ansluten till USB-porten för inspelning via en USB-kabel.

Terminaler och etiketter kan variera beroende på land, region och tv-modell.